cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

“Hollywood’un En Pis Aşk Hikâyesi”: The Idol

Pek çok başarılı şarkısıyla müzik endüstrisinde adından söz ettiren Abel Tesfaye nam-ı diğer adıyla The Weekend, Euphoria dizisinin yaratıcısı Sam Levison ve Fransız-Amerikan asıllı oyuncu ve model olan Lily Rose Depp’in yeni dram dizisi: The Idol. 
Tedros rolüyle Los Angeles’ta gece kulübü sahibi, gizli bir kültün lideri olan olarak karşımıza çıkan Tesfaye’ye, yükselen bir pop yıldızı olan Jocelyn rolüyle Lily Rose Depp eşlik ediyor. Fragmanlarda ikilinin arasındaki karmaşık ilişkinin yanı sıra Hollywood’un çılgın yaşantısına da şahit oluyoruz.

Dizide Depp ve Tesfaye dışında birçok ünlü ismi de görüyoruz. K-pop grubu Blackpink’ten Jennie Kim ve şarkıcı Troye Sivan da kadroda olan isimler arasında.

Dizinin bir sahnesi de The Weeknd’in biletleri tükenen SoFi Stadyum konserinde çekildi. Deep, The Weeknd’in 70 bin hayranının önünde çekim yapmanın oldukça gerici ve bir o kadar da heyecan verici olduğundan bahsetti. “Bütün korucuyu meleklerime dua ediyordum. SoFi’de sadece iki tane çekim hakkımın olduğun biliyordum ve bu bana düğünüme gidiyormuşum gibi hissettirdi.”

The Idol yayımlanmadan önce bile birçok dramaya konu oldu. Nisan 2022’nin sonlarına doğru HBO dizinin kadrosunda yeni düzenlemeler yapılacağını ve şov için yeni bir yaklaşımları olduğunu açıkladı. Bunun ardından dizinin yönetmeni olması planlanan Amy Seimetz ayrıldığını duyurdu. Pek çok kaynak bu haberi aynı zamanda dizinin ortak yapımcılığını üstlenen Abel Tesfaye’nin dizinin yaratıcılık yönünden eksik olduğu ve kaba montaj sonrası endişelerini aktarmasından kaynaklı olduğunu paylaştı.

Bir diğer drama ise, 1 Mart’ta Rolling Stone’dan geldi. Yeniden çekimlerin yapılmasını, bütçe sorunlarını ve senaryodaki pek çok değişikliğe atıfta bulunan yazısıyla prodüksiyonun “çılgınca ve iğrenç bir şekilde raydan çıktığını” bildirdi. Tesfaye daha sonrasında “ Rolling Stone sizi üzdük mü?” başlıklı paylaşımıyla tepkisini gösterdi.

Yaşananların ardından HBO yaptığı bir açıklamada “Şov ve ilk bölümlerin yapımına ilişkin ilk yaklaşım HBO standartlarına uymadı, bu yüzden bir değişiklik yapmayı seçtik.” diyerek duruma açıklama getirdi.

Aynı şekilde Abel Tesfaye de verdiği bir röportajında bir sanatçı olarak herkesi memnun edemeyeceklerini ve bu durumun işle birlikte geldiğini açıkladı ve durumun tüm seti ve kendisini üzdüğünü belirtti.

Dizi 16-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film festivalinde ilk prömiyerini yapacak.

Birbirinden farklı dizi ve film haberlerini kaçırmamak ve diğer yazılarımızdan haberdar olmak için radyobilkent.com’u takip etmeyi unutmayın.