cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Kırmızı Başlıklı Kızın Kurda Dönüş Hikayesi: Biz Kimden Kaçıyorduk Anne

Netflix Türkiye’nin yeni yapımı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Mart’ta izleyicilerle buluştu. Perihan Mağden’in 2007 yılında yayınlanan aynı adı paylaştıkları romandan uyarlama olan dram dizisi, anne ile kızının ilişkisinden bahsediyor. Her biri kırkar dakikalık 7 bölümden oluşan dizinin başrollerini Melisa Sözen ve Eylül Tumbar paylaşıyor.

 Gerilimi ve heyecanı yüksek olan dizide anne kızına Bambi adını koymuş ve giydirdiği kıyafetlerle birlikte korumacı tavırlarıyla kitap karakteri olan Bambi ile özdeşleştiriyor diyebiliriz. Anne rolündeki Melisa Sözen, ilgisiz ve bir o kadar da mesafeli bir annenin kızı olarak kendi kızına aşırı bir ilgi ve koruma dürtüsüyle yaklaşıyor.

Bu korumacı tavırlarda kimsenin araya giremeyeceği sürekli bir birlikteliğe yol açıyor. İkili dizi boyunca birilerinden kaçıyor ve abartılı otellerde hayatlarını devam ettiriyor. Ta ki bir noktaya kadar düzen bu şekilde ilerliyor. Arkada unutulan cesetlerle birlikte olayların tüm seyri değişiyor ve heyecanı yüksek bir kaçış hikayesini izliyoruz.

Dizinin esinlendiği kitaptan bir alıntıyla bitirelim: “Her çocuk bir oyuncakta kendini bulur. Kardeşini bulur. En sevdiği kardeşini. Sonra da kaybeder. Ormanda kardeşiz kalır. Tek başına kalmaz ama. Annesiyle kalır. Mühim olan da budur zaten. Annesiz kalmaz şanslı çocuklar, hep anneleriyle kalırlar. Sırf anneleriyle.”

Birbirinden farklı dizi ve film haberlerini kaçırmamak ve diğer yazılarımızdan haberdar olmak için radyobilkent.com’u takip etmeyi unutmayın.