cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Natalie Portman ve Lupita Nyong’o, Lady in the Lake’de Buluşuyor

Apple TV+ platformu izleyiciye sunduğu sınırsız içeriklere her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Black Swan filmiyle Oscar ödülünü elde eden Natalie Portman, 12 Yıllık Esaret ve Kara Panter filmlerinde sergilediği unutulmaz performansla hafızalara kazınan Lupita Nyong’o ile Lady in the Lake isimli projede buluşuyor.

Laura Lippman’ın kitabından uyarlanan dizi, izleyiciyi 1960’lı yıllardaki Baltimore’a götürmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizi, çözülmemiş bir cinayeti merkezine alarak başroldeki iki karakteri bir araya getiriyor. Natalie Portman, hayatını araştırmaya adamış ev hanımını: Lupita Nyong’o ise siyahi kişilerin haklarını korumaya çalışan bir anneyi canlandırıyor.

Oscar ödüllü aktrisleri başrolüne oturtan dizinin yönetmenliğini Alma Har’el üstleniyor. Big Little Lies ve HBO’nun dizisi Sharp Object’teki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Jean-Marc Vallée ise filmin yapımcı koltuğunda oturuyor.  Yayın tarihi henüz netleşmeyen ve Oscar ödüllü oyuncuları aynı dizide buluşturan yapım için bize düşen ise geri sayımını takip etmek. Sen de son dakika haberlerinden haberdar olmak ve geri sayıma bizimle devam etmek istiyorsan takipte kal!