cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Emily in Paris Yılbaşından Önce Bizlerle!

Yeni sezonlarını yılbaşından hemen önce çıkarmayı adet edinen, yapımcılığını Darren Star’ın üstelendiği Emily in Paris dizisi, 3. Sezonu ile ekranlarımıza geri dönüyor! 2 Ekim 2020'de Netflix'te prömiyeri yapılmış olan bu dizi, hız kesmeden sevenleriyle buluşmaya ve izleyenlerin hayatına aşk katmaya devam ediyor.

Netflix’te yayımlandığı zaman rekorlar kırarak ilk 10 listesinde yerini almayı başaran bu romantik dizi, daha 2021 yılını bitirmeden 3. ve 4. sezon onayını almış ve hepimizi heyecanla bu sezonların çıkmasını beklememize itmişti. 3. sezon 2022 bitmeden Netflix’te olacak!

Emmy Ödüllü dizi, 3. sezonunu 21 Aralık’ta Netflix’te yayınlayacak. İlk iki sezonunda Chicago’dan Paris’e taşınan Emily’nin hayatının dönüm noktalarını, yaşadığı maceraları, iş yerinde olan sorunlarını, Paris halkına alışma ve ayak uydurma çabasını tüm içtenliğiyle anlatan bu dizi tabii ki bizi aşk maceralarından da mahrum bırakmadı. Emily’nin Gabriel ve kız arkadaşı Camille ile yaşadığı aşk üçgenini ilk sezonlarda bizi ekrana kilitlemeyi başarmış ve sonrasında bizi heyecanla yeni bir sezonu beklemeye itmişti. Acaba yeni sezonda yeni yılın da yaklaşmasıyla birlikte bir mucize olur da Emily ve Gabriel arasındaki bu aşk iyice güçlenir mi? Ne dersiniz?

Peki bu yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Emily’nin Paris sokaklarında yaşadığı bu aşk ve macera dolu serüven duyduğumuza göre artık Paris’in dışına çıkıp Fransa’nın büyülü diğer yerlerini de bize göstermeyi hedefliyor. Dizinin akışının yerleri yönettiğine inanan Starr, Fransa’nın gizli güzelliklerini gözler önüne sunacak. Dizinin yapımcısı bizi Paris’e hayran bıraktığı gibi Fransa’nın yeni bölgelerine de hayran bırakır mı dersiniz? Bunu öğrenmenin bir yolu ise fragmana biraz göz gezdirmek.

 

Paris, aşk, sanat, lüks temaları ile herkesin ilgisini çeken bu diziyi izlemek için yeni yıldan önce ajandanızı boşaltmayı unutmayın! Güncel dizi haberlerini kaçırmamak ve diğer yazılarımızdan haberdar olmak için Radyo Bilkent’in sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!