cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Bir Efsanenin Sonu: Better Call Saul Final Sezonu

Başrolünde Bob Odenkirk, Rhea Seehorn ve Johnathan Banks’in bulunduğu Better Call Saul, hepimizin sevdiği Breaking Bad dizisindeki Saul Goodman karakterinin hayat hikayesini anlatıyor. Jimmy McGill’in Saul Goodman kişiliğine bürünmeden önceki hayatı, bu kişiliğin Jimmy’nin hayatı üzerindeki etkileri ve doğru veya yanlış giden her şey çok sürükleyici bir biçimde işleniyor.

Breaking Bad sevenlerini ekran başına toplayan bu dizi, hem yeni karakterleri ve hikayeleriyle, hem de eskiden çok severek izlediğimiz bir diziden küçük parçalar barındırmasıyla seyircilerini memnun etmeyi başardı. Ağır ilerlemesine rağmen beklentilerin altında kalmayarak soluk kesici sahneleriyle izleyen herkesi etkisi altına aldı.

Better Call Saul üzerindeki sorumluluk büyük, çünkü gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biri olan Breaking Bad’de yer alan karakterlerin nerelerden geldiğini anlatıyor, ve hikayenin Breaking Bad’deki kadar başarılı işlenmes bekleniyor. Dizinin genel olarak aldığı yorumlar olumlu. Yapımcılar, bizleri hayal kırıklığına uğratmayacak kaliteli bir ürün sunuyorlar.

18 Nisan’dan itibaren ilk 7 bölümü çıkan bu dizinin ikinci yarısı 11 Temmuz itibariyle yayınlanmaya başladı. Final bölümü, 15 Ağustos’da yayınlanacak. Dizinin sevenleri neler olup bittiğini öğrenmek için dört gözle yeni bölümlerin çıkmasını bekliyor.

Siz de Better Call Saul gibi başarılı dizileri takip etmek ve daha fazla dizi/film haberi takip etmek istiyorsanız Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!