cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Netflix’in Yeni Uyarlama Live-Action Dizisi Avatar: Son Hava Bükücü

2005-2008 yıllarında büyük küçük herkesi ekran başına kitlemeyi başaran Nickelodeon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü, Netflix’e uyarlama dizi olarak geliyor! Avatar: Son Hava Bükücü, IMDb’nin en iyi 250 dizi listesinde 8. sırada 9.3 puan ile yer alarak her yaşta insanın çok sevdiği bir başyapıt.

3 sezondan ibaret olan bu dizi, doğada bulunan dört elementten birinin bükücü denen insanlar tarafından kontrol edilebildiği bir evrende geçiyor, ancak yalnızca Avatar güçlerine sahip olan bir kişi bu dört elementin her birini kontrol edebiliyor. Aang isimli 12 yaşındaki bir çocuk, 100 yıl boyunca bir buz kitlesinin içinde kaldıktan sonra su kabilesinden olan iki kardeş tarafından keşfediliyor, ve Aang’in Avatar olduğu anlaşılıyor. Dizi, Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyadaki bozulan dengeyi yeniden eski haline getirmek için katettikleri yolu anlatıyor.

Netflix, Avatar: Son Hava Bükücü’nün uyarlama live-action dizisinin çıkacağını 2018 yılının eylül ayında açıkladı. Bu haber hayranlarda bir endişe uyandırdı, çünkü hatırlarsanız 2010 yılında dizi sinemaya uyarlanmıştı, ve izleyen herkes tarafından çok olumsuz tepkiler alarak gelmiş geçmiş en kötü uyarlama filmler arasına girmişti. Ancak 2021’in kasım ayında çekimlerine başlanan bu dizinin filme kıyasla çok daha güçlü bir kadroya ve daha yüklü bir bütçeye sahip olması hayranların içinde umut uyandırmayı başardı.

 

 

Orijinal dizinin yaratıcıları olan Michael DiMartino ve Bryan Konietzko da Avatar: Son Hava Bükücü live-action uyarlama dizisinde dizi sorumlusu rolünü üstleneceklerini açıklamışlardı, ancak görüş farklılıkları nedeniyle dizinin yapımından ayrıldıklarını hayranlarına duyurdular. Bu haber dizinin sevenlerini ne kadar üzse de, hayranların beklentileri öncekine göre çok daha yüksek. Çocukluk anılarımızı tazeleyecek olan bu dizinin gelişini biz de herkes gibi heyecanla bekliyoruz!

Avatar: Son Hava Bükücü gibi hepimizin merakla film ve dizilerden haberdar olmak için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi sakın unutmayın!