cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Herkesi Dört Gözle Beklediği: Stranger Things 4. Sezon

80’li yıllarda geçen bilim kurgu dizisi Stranger Things, 3 yılın ardından yeni sezonuyla birlikte nihayet izleyicilerle buluştu! İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan Stranger Things, 3. sezonunu 2019 yılının temmuz ayında yayımladı. Tüm dünyayı ekranların başına çekmeyi başaran bu dizinin 4. sezonu 27 Mayıs 2022 Cuma günü itibariyle Netflix platformunda yayımlandı.

Stranger Things, daha önce yapmadığı bir şekilde bu sefer sezonu ikiye bölüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kısım 4. sezonun ilk kısmıydı. 1 Temmuz 2022 tarihinde ikinci kısmı çıkacak dizi sadece iki bölümden ibaret olacak. 4. Sezon, dizinin son sezonu olmayacak. Dizinin yapımcılarından biri olan Shawn Levy 5. sezonun da geleceğini, ama ondan sonrasının belirsiz olduğun 2017 yılında bir açıklamasında dile getirdi.

 

İzlemeyenler için spoiler vermeden kısa bir özet geçelim. Dizi, 80’li yıllarda bir grup arkadaşın tuhaf bir kızla tanışması ve yaşadıkları dünyanın çok farklı boyutlar barındırdığını öğrenmeleri ile başlıyor.

4. sezonda pek çok yeni karakter yer alıyor. Yeni karakterlerden biri tanesi, hepimizin kendisini Freddy Kreuger olarak tanıdığı Robert Englund tarafından canlandırılıyor. Pek çok yeni sima göreceğimiz bu sezonun diğer üç sezondan daha ağır olacağı söyleniyor. Spoiler yemeden bir an önce siz de yeni sezonu izleyin deriz!

Bunun gibi pek çok yeni ve efsanevi dizi/film haberleri için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter sayfalarını takipte kalın!