cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Padokta Moda: Lewis Hamilton’ın En İyi 7 Yarış Kombini

Moda, Lewis Hamilton’ın Formula 1’den sonraki en büyük tutkusu ve bu tutkuyu pistlere de taşımayı çok seviyor. İşte karşınızda 7 kez dünya şampiyonu olan Sir Hamilton’ın padokta tercih ettiği en iyi 7 kombini!

7-) 2021 Fransa Grand Prix’si





Hamilton, padoğa köpeği Roscoe ile beraber giriş yaparken yeşil kapşonlu, siyah ceket ve yeşil çizgili Bottega Veneta botları tercih etmiş.

6-) 2021 Romagna GP

Verstappen’le 2021 sezonu boyunca teker tekere devam edecek rekabetlerinin başlangıcı olan  Imola’daki yarış öncesi Lewis Hamilton, damalı bayraktan esinlendiği kombini ile. Tüm hafa sonu boyunca kıyafetlerinde yarış pistinden esinlenen Hamilton, sonraki gün de padoğa lastik battaniyesi ile gelmişti. 

5-) Monza 2021


Sezonun en dramatik yarışlarından birine sahne olan İtalya Grand Prix"si öncesi Sir, sinek kuşu desenli gömleği ve siyah beresi ile padoğa giriş yapıyor. Monza’da, şampiyona liderleri Hamilton ve Verstappen 26 tur boyunca teker tekere verdikleri mücadelenin ardından çarpışarak yarış dışı kalmışlardı. Hamilton kazanın ardından rakibinin aracının altında kalmış ve halo sayesinde trajik bir yaralanmadan kurtulmuştu.

4-) Miami Grand Prix 2022

4. sırada son yarış haftasından bir kombin var. Yeni yapılan Miami pisti Formula 1 takvimine bu sene eklendi ve ilk yarışa ünlüler tarafından yoğun bir ilgi vardı. Shawn Mendes, David Beckham ve Serena Williams gibi ünlü isimlerin akın ettiği hafta boyunca Hamilton, padoktaki en şık isim olmayı başardı. 

3-) 2021 Birleşik Devletler Grand Prix’si

Formula 1 tarihinde 100 yarış galibiyetine ulaşan ilk pilot olmasının ardından Hamilton, Amerika yarışı öncesi giydiği kazağı ile herkese kazandığı yarış sayısını hatırlatıyor. 

2-) 2021 Türkiye Grand Prix’si

Ülkemizde gerçekleşen yarışta Lewis Hamilton, padoğa mavi İskoç eteği ve mavi Burberry ceketi ile geldi. Sosyal medyada gelen eleştirilerin ardından o gün düzenlenen basın toplantısında kıyafeti hakkında konuşan Hamilton, “Herkes istediği şekilde giyinebilir, mutlaka bunu anlamayan insanlar olacaktır fakat sorun değil. Ben insanlara olmak istedikleri kişiye dönüşmeleri için ilham olmak istiyorum.” açıklamasında bulundu.

1-) Cidde 2021

Listenin tepesinde Hamilton’ın Suudi Arabistan Grand Prix’si kombini var. Kusursuz yarış performansı ile Suudi Arabistan yerel saatini “Hammertime”  olarak değiştirmeden önce Sir, padoğa güvercin desenli pantalonu ve üstünde el desenleri olan kolsuz ceketi ile giriş yapıyor. Ülkede yaşanan insan hakları ihlalleri sebebiyle Suudi Arabistan’da olmaktan rahatsızlık duyduğunu belirten Hamilton, bu kombini ile insan haklarına dikkat çekmeyi amaçlamıştı. Yine o yarışta taktığı gökkuşağı desenli kaskı ile de LGBTI bireylere dikkat çekmişti.

Daha fazla Formula 1 ve moda içeriği için Radyo Bilkent web sitesini takip etmeyi ve içinizden gelen sesi dinlemeyi unutmayın!