cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar

50’lerin ve 60’ların ünlü ismi Marilyn Monroe’nun gizemli ölümünü mercek altına alan Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar belgeseli 27 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak. Belgeselde yıllar sonra bile adından söz ettirmeyi başaran efsanevi sanatçıyı tanıyan insanlarla yapılmış röportajlara yer verilecek.

Akıllara ızgaraların üzerinde beyaz elbisesi ile durduğu fotoğrafı ile kazınan efsanevi sanatçı Marilyn Monroe, yıllar boyunca hem güzelliği hem de filmleri ile adından söz ettirmeyi başardı. Monroe, akıllarda öyle bir yer etti ki ölümünden altmış yıl sonra dahi yeni yapımlara konu olmaya devam ediyor.

 

1926’da Norma Jeane Mortenson ismiyle dünyaya gelen Hollywood efsanesinin hayatı, mühimmat fabrikasında çalışırken fotoğrafçı David Conover ile tanışmasının ardından değişiyor. Modellik kariyerine başlayıp görünümünü ve ismini değiştiren Monroe şan, dans ve oyunculuk dersleri alarak kendini geliştiriyor.

Kariyeri için sıkı çalışan Marilyn Monroe yüz seksen beş gösteri ve filmde farklı karakterlere hayat veriyor. Monroe’nun rol aldığı birçok film günümüzde hâlâ birer başyapıt sayılıyor ve izlenmeye devam ediyor.

Filmleri ile hâlâ yaşamaya devam eden efsanevi isim Marilyn Monroe 4 Ağustos 1962 gününde hayata veda ediyor. Marilyn Monroe’nun erken yaştaki trajik ölümünü ve son günlerini konu alacak belgesel daha önce duyulmamış röportajları sayesinde Monroe’nun hayatına farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak.

 

 

Güncel dizi ve film haberlerini herkesten önce duymak için Radyo Bilkent’i Instagram ve Twitter hesaplarından takip etmeyi unutmayın!