cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Final Sezonu Yayınlanırken Yakalamanız Gereken Dizi: Killing Eve

İşini haddinden fazla seven bir sempatik kiralık katil olan Villanelle (Jodie Comer) ve onu yakalamaya çalışırken etkilenmekten kendini alıkoyamayan İngiliz istihbarat ajanı Eve’nin (Sandra Oh) hikayesini anlatan bir dizi Killing Eve. Gerilim, aksiyon, casusluk ve komedi türlerinin iç içe geçtiği bir yapım aynı zamanda.

Where to watch Killing Eve season 4 online and stream new episodes every  week from anywhere | TechRadar

Her gün gördüğümüz gerilimli casusluk dizilerinden bir farkı olmasının da tabii ki bir sebebi var. Dizinin yapımcısı Fleabag ve Crashing gibi çok başarılı işlerle tanıyıp mizahına bayıldığımız ve aynı zamanda ilk sezonunun da senaristi olan Phoebe Waller Bridge!

Phoebe Waller Bridge’in her işinde kendini hissettiren kara mizahı, Killing Eve gibi bir suç dizisine o kadar yakışıyor ki izlerken kendinizi “Ben şimdiye kadar bu suç dizilerini nasıl kuru kuru izledim?” derken buluyorsunuz.

Eğer bu merak uyandırıcı, mizah dolu ve sürükleyici diziyi kaçırmak istemiyorsanız, size hiç spoiler vermeden 4. ve final sezonunun 27 Şubat’ta yayınlanmaya başladığını söylemek isteriz. Yetişmek için hala kaldığını hatırlatıyoruz ve izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Radarınızdan kaçan güzel dizi ve filmleri keşfetmek ve kültür sanatla ilgili en güncel haberlerden geri kalmamak için Radyo Bilkent Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!