cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Haftanın Gündemindeki Dizi: Inventing Anna

11 Şubat’ta Neflix’te yayına giren Inventing Anna, bir haftayı geride bırakırken şu sıralarda en çok konuşulan dizi olmaya devam ediyor. Shonda Rhimes tarafından yaratılan ve “Bu hikâye tamamen gerçektir. Gerçek olmayan kısımları hariç.” sloganı ile karşımıza çıkan dizi, gerçek bir hikâyeye dayanıyor.

Dizinin çıkış noktası gazeteci Jessica Pressler’ın New York dergisine yazdığı “Anna Delvey New York’un Parti İnsanlarını Nasıl Kandırdı” başlıklı makalesi. Gerçek bir hikâyeden uyarlanan dizide Jessica Pressler’dan ilham alınarak yaratılan Vivian Kent karakterini Anna Chlumsky canlandırıyor.

Is Vivian Kent Based on a Real Journalist? Where is Jessica Pressler Now?

Kendini Alman bir varis olarak tanıtan ve New York’un önde gelen isimlerini dolandıran Anna Delvey karakterine Julia Garner hayat veriyor. Dizi, Vivian Kent’in Anna Delvey hakkında bir haber yazmaya çalışmasını anlatıyor.

Kariyerini kurtaracak bir haber arayışında olan gazeteci Vivian Kent, röportaj yapmak için hapishanede duruşmasını beklemekte olan Anna Delvey ile görüşmek istiyor. Anna’nın bu röportaj isteğini reddetmesinin üzerine Vivian, bütün New York sosyetesini dolandıran Anna Delvey’i araştırmaya başlıyor.

Shonda Rhimes imzalı Netflix dizisi Inventing Anna, 11 Şubat

Vivian Anna’yı araştırdıkça yeni bir yalan gün yüzüne çıkıyor. Kendi sanat derneğini kurma hayaliyle New York sosyetesinin arasına sızan Anna’nın tanınan bir isim haline gelişini ve New York’un önde gelen isimlerini dolandırışını izliyoruz. Başka bir deyişle Anna’nın kendini baştan yaratmasına tanık oluyoruz.

Diziyi izlerken kendinizi Anna’nın bir dolandırıcı mı yoksa bir girişimci mi olduğunu sorgularken buluyorsunuz. Inventing Anna bir gazetecinin haber arayışını işlerken merakınızı da canlı tutmayı başarıyor. Size de herkesin konuştuğu bu diziyi bir an önce izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Güncel dizi ve film haberlerinden geri kalmamak için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!