cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Unutulmaz Çizgi Film Aşkları

Sevgililer günü ruhu üzerimizdeyken sizler için küçüklüğümüzden beri izlediğimiz, birini sevmenin nasıl bir şey olduğunu gördüğümüz çizgi film ve animasyon aşklarını derledik. İşte o, ilişkiler hakkında çokça şey öğrenmemizi sağlayan, aklımıza kazınan unutulmaz çiftlerden bazıları;

Cedric ve Chen: İmkânsız aşkın ne denli heyecanlı ve bir o kadar da buruk olduğunu izlediğimiz bu çizgi filmde Cedric’den öğrendiğimiz çokça şey var. Üzümlü kekimizden vazgeçmemek bunlardan ilki. Üzüme alerjisi olan ve hayatı boyunca yiyemeyecek olan Cedric, karşılıksız aşkına üzümlü kekim diyordu. Bütün bu imkânsızlığa rağmen, aşkının peşinden de her gün aynı heyecan ve umut ile koşuyordu. Cedric bize duygularımız için mücadele ederken bu anlardan keyif almayı öğretti. Zorlandığı anlarda ise Cedric ile beraber büyükbabadan öğütler aldık hep birlikte. Cedric kalbimize sekiz yaşındayanız ve âşıksanız hayat çok zor sözleri ile kazındı.

THE SIMPSONS | Independent Türkçe

Hommer ve Marge: Sık sık ve genellikle Hommer yüzünden sıkıntılar yaşasalar da birbirini asla bırakmayan, her komik, kaotik, patlayıcılı, ölümcül anlarda bile bir şekilde ailesine sahip çıkmayı ve her duruma alışmayı başaran ikonik çift simpsonlar.

Kim Possible Season 02 Episode 22 Part 02 - YouTube

Kim Possible ve Ron Stoppable: Ron, Kim’in tamamen zıttı bir karaktere sahipti, sakar, tedirgin, nazik ve neşeli. İyi bir dövücü olan Kim ise hırslı, soğukkanlı ve mükemmeliyetçiydi. Zıt kutupların da iyi anlaşabileceğini gördüğümüz aksiyon dolu bir ilişkiydi onlarınki.

Shrek ve Fiona: Huysuz Shrek, Fiona’yı kuleden kurtarmak üzere yola çıkıyor, onu kurtarıyor ve sonrasında âşık oluyorlar. Fiona gerçek aşkı Shrek için lüks hayatından vazgeçiyor ve Shrek ise herkesi korkutan huysuz biriyken sahip olduğu gerçek aşk ile sıcakkanlı ve duygusal birine dönüşüyor. Artık ondan kimse kaçmıyor, çocuklar bile!  Çocuklarla kurabiye yapmaya, hayattan keyif almaya başlıyor. Gerçek aşkın güzelliklerini ve güzellik algılarının önemsiz olduğunu öğreniyoruz onların aşkını izlerken. Sinemanın En Acayip Çiftleri - Sayfa 4 / 5 - Pera Sinema

Eşek ve Ejderha: Shrek filminden bir başka çiftimiz. “O bana bakmaz, biz birbirimize göre değiliz” türünden önyargıları yıkan, inanılmaz derecede tatlı, ejderha kanatlı eşek çocukları olan mutlu çiftimiz. Kendimizi hiçbir zaman kalıplar ile sınırlamamayı bize hatırlatıyor.

 

Ellie ve Carl (Yukarı Bak): Genç yaşta tanışan Carl ile Ellie hayranı oldukları Charles Muntz’ın yaşadığı yer olan cennet şelalesine gitmek için birbirlerine söz veriyorlar. Ellie’nin en büyük hayali olan bu plan için para biriktiriyorlar ancak zamanla ihtiyaçları için harcayıp bu hayali ertelemek zorunda kalıyorlar. Hayali gerçekleştirmeye karar verilen an ise Ellie’nin ölümü oluyor. Carl aşkına ve onun hayallerine duyduğu bağlılık ile eşini kaybettikten sonra tek başına bu yolculuğa çıkarak eşine verdiği sözü tutuyor. Sadakati, bağlılığı ve mücadeleyi gördüğümüz bu film, duygusal sahneleri ile iz bırakıyor kalbimizde.

Bu özel günün ruhuna daha çok kapılmak için ise frekanslarınızı 96.6'ya ayarlayabilir ya da sizler için hazırladığımız harika müzik listesini dinleyebilirsiniz!