cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Gurmesinden Dizi Önerisi: Only Murders in the Building

Dört kelime; komik, gizemli, samimi ve tuhaf. Eğer diziyi izlediyseniz, doğru tahmin ettiniz; Only Murdes in the Building dizisinden bahsediyoruz. Fakat izlemediyseniz de hiç telaşlanmayın, yazımızın ardından bir koşu gidip izlersiniz ya da dilerseniz daha sonra izleyebilmek için listenize eklersiniz, tercih sizin.

İlk bölümü geçtiğimiz ağustos ayında Hulu’da yayınlanan Only Murders in the Building dizisinde; Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez başrolleri paylaşıyor. Üçlü sadece başrol olmakla yetinmiyor, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

Arconia adlı lüks bir New York apartmanında yaşayan başkarakterlerimizin yolları, apartmandaki bir cinayetin ardından kesişiyor ve iç ısıtan ilginç bir dostluğa evriliyor. Karakterlerimizin ortak noktası yalnızca çok meraklı olmaları değil, “True Crime Podcast” olarak adlandırılan suç, dedektiflik ve polisiye içerikli bir podcast serisinin de sıkı hayranı olmaları. Zaten meraklarıyla iyice kamçılanan bu hayranlıkları; onları apartmanlarındaki cinayeti açığa kavuşturmak için bir podcast serisi yapmaya, oradan da maceranın tam ortasına itiyor.

Yaklaşık 30 – 35 dakikalık 10 bölümden oluşan dizi, ikinci sezon onayını da şimdiden almış. Yeni sezon gelene kadar; henüz izlememiş olanlara keyfini çıkara çıkara diziyi izlemek, bize de heyecanla yeni sezonu beklemek düşüyor.

Son olarak, yeni yazılarımızdan haberdar olmak veya dizi, film, kültür-sanat ve daha pek çok konuyla ilgili güncel haberlere göz atmak isterseniz; Radyo Bilkent’i Twitter ve Instagram hesapları üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Bir sonraki Gurmesinden Dizi Önerisi yazımızda görüşmek üzere, hoşça kalın.