cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Merakla Beklenen Yapım: Harry Potter Return to Hogwarts

Bir dizi, film ya da film serisine hayranlık besleyen birini heyecanlandıracak şey nedir? Tabii ki ‘yeniden bir araya gelme’ adı altında üretilen yapımlar. Bir zamanlar kimimizin yeni filmini dört gözle beklediği, kimimizin kitaplarını bir solukta okuduğu, bir dönemin unutulmaz serilerinden olan Harry Potter serisi 20. yılı şerefine ekranlara geri dönüyor. Hayranlarına yeni yılın ilk hediyesini vermeye hazırlanan HBO, unutulmaz serinin “Reunion” bölümünü 1 Ocak 2022 Cumartesi günü yayınladı.

Başrollerini Daniel Redcliffe, Emma Watson ve Rupert Clint’in canlandırdığı unutulmaz karakterleri derinlemesine ele alacak yapımda aynı zamanda oyuncuların geçmiş görüntüleri ve onlarla yapılan röportajlar da yer alacak. Her ne kadar başrol oyuncuları mükemmel performans sergilese de serinin olmazsa olmaz yan rollerini canlandıran oyuncular Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch ve Evanna Lynch de özel bölümde yer alacaklar.

Hayranlar tarafından beklenen özel bölüm ilk duyurulduğunda oyuncuların bir araya geleceğini duymak, kısa bir süre de olsa geçmişe dönmek, o yıllarla alakalı duygusal anlar yaşamak adına her ne kadar heyecan ve merak uyandırsa da, Harry Potter severler bu özel bölümden dolayı var olan büyünün bozulabilecek olmasından endişeli.

Daha önceden Friends dizisinin de “Reunion” bölümünü çeken ve beklentinin çok da altında kalmayan HBO’nun Harry Potter gibi bir döneme damgasını vurmuş bir yapıma nasıl bir özel bölüm çektiği merak konusu!

Siz de bir döneme damga vurmuş filmlerle alakalı bilgi almak ve bu filmleri güzel hatırlamak istiyorsanız Spotify listemize göz atmayı unutmayın! Radyo Bilkent ile kalın!